Sayfalar

15 Aralık 2015 Salı

YENİDEN

        Eyyy  blog...Canımın canı, gözümün nuru blog...Ayrı düşeli neredeyse bir yıl olmuş seninle:)Özledim yazmayı...Bir nevi günlük gibisin benim için. Sana yazmayalı o kadar değişiklik oldu ki hayatımızda. Yeni okul, yeni bir ev, yeni arkadaşlar...Kısaca yeni bir hayat başladı bizim için.
         Anlayacağın yoğun geçiyor günlerimiz. Efe benim okulumda anasınıfına başladı.Çok şükür geçen seneki sıkıntıları yaşamıyoruz:)Efe çok mutlu, bugüne kadar sorunsuz gitti okuluna. İnşallah okul hayatı bu şekilde devam eder.
        Ece'ye gelince o artık 1 yaşında...Kocaman abla oldu:)İki dişi var, henüz yürüyemiyor. Efe'yle artık araları daha iyi. Sanırım artık kardeşini kabullendi. Birlikte oyun oynamaya başladılar.
        Bana gelince, bir yıl aradan sonra çalışmak zor geldi. Her sabah Efe'yle Ece'yi hazırlamak ,okula gitmek zor geliyor .Ama öğrencileri ve ders anlatmayı özlemişim.
        Ece doğduğundan beri etkinliklere biraz ara vermiştik. Şimdi yeni bir planla yeniden yapmaya başladık.Ece  için de bir etkinlik yapmayı planlıyorum artık.Aklımda deli planlar...:)Umarım gerçekleştirebilirim.

3 yorum:

  1. Maşallah. Küçük de nerdeyse kurtarmış kendini baksanıza abisiyle oynama bile Başlamış ;) hayırlı olsun işiniz Allah güç kuvvet versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şükür büyüdü artık abisiyle oynamaya başladı.Allah hepimize güç kuvvet versin:)

      Sil
  2. ne günlerdi...

    YanıtlaSil