Sayfalar

20 Mart 2013 Çarşamba


PIT PIT PIT...

     Öşkan Efe'yle ara verdiğimiz etkinliklerimize son gaz devam ediyoruz...Halimizden de gayet memnunuz...Hatta dışarı çıkmaktansa etkinlik yapamayı tercih ediyor.Özlemiş yani...
     Bu ara Efe'nin malzemelerini koymak için kutu yapmaya verdim kendimi...Mukavvadan yaptığım utuların üzerini kapladım.Üzerlerine de içinde neler olduğunu yazdım.Fena olmadı kutularımız...Ama etkinliklerimiz arttıkça koyacak yer bulmakta sıkıntı çekiyorum.Bakalım ne olacak sonumuz:)


  Neyse gelelim etkinliğimize....Yapımı çok kolay...A4 kağıdın üzerine geometrik şekilleri çizdim.Daha sonra Efe'nin önüne sulu boya ve suyu koydum.Küçücük parmaklarımızı önce suya sonra boyaya batırdık.Efe önceleri ''Hangi renk istersin?'' sorusuna ''mami'' diyerek cevap verirdi.Şimdi ise pembeyi tercih ediyor.Dün akşam yaptığımız bu etkinlikte siyah istedi.Karamsar mı olacak beni oğlum ne:)Etkinlik süresince ''pıt pıt pıt'' deyip durduk.
   Buraya kadar her şey güzel gidiyordu.Sonrasında benim mutfağa gitmem ve Efe'yi babişe bırakmam sonucunda ortaya çıkan şahaser:)

2 yorum:

  1. Merhaba bloğunuzda izleyiciler butonu yok eklemenizi tavsiye ederim ayrıca bloğumdaki etkinliğe katılmak istemişsiniz mail adresinizi yorum olarak bloğuma bırkabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,mailimi blogunuza yazdım.İnşallah en yaakın zamanda bloğumda izleyiciler bölümü olacak...Teşekkürler

    YanıtlaSil