Sayfalar

24 Ocak 2014 Cuma

KEÇEDEN AKTİVİTE KİTABI 1

Uzun zamandır aklımda olan keçeden aktivite kitabı planımı nihayet gerçekleştirmiş bulunmaktayım..)Daha önce keçeden çanta, iki tane yastık ve Efe'nin doğum günleri süslerini yapmıştım. Ve hala bir arkadaşıma yastık sözüm var:)İnternette çeşitli sitelerde gördüğüm bu aktivite kitapları çok hoşuma gitmişti .Keçeden bir şeyler yapmak gerçekten çok güzel ve beni rahatlatıyor...Bu iş bir ayımı falan aldı. Sadece pansiyon nöbetlerimde yapmıştım. ''Şunu da yapayım şunu da'' derken bir sürü sayfa yaptım. Çok kalın olacağını düşünerek iki kitap haline getirdim.
 
 
,
Bu kitabımızın kapağı. Efe artık adını tanıyor. Bu ''Özkan Efe kitabı'' diye ortalarda geziyor. İçindeki aktiviteler çok ilgisini çekmedi ama.. Bazen hevesimi kırmıyor değil:)

İlk sayfamız...ayakkabı bağcığını bağlama çalışmamız...

Burada da düğme ilikleme çalışması var. Çicekleri düğmelere ilikliyor.


Bunu da yabancı bir blogda görmüştüm.Bizim SOS oyunu gibi...:)Çıt çıtla tavşanları ve havuçları birleştiriyor.

Yine minnak ellerin küçük kas çalışması:)

Fermuar açma kapama...Aslında ben şu ayrılan fermuarlardan aradım ama bulduğum çok uzundu, onun için bunu tercih ettim.

Bu da benim en sevdiklerimden, küçükken bu  çalışmayı kağıtlardan yapardık..

İlk kitabımız bu kadar....Bu son iki fotoğrafı da şöyle açıklayayım:)Ben aslında sayfaları delgeçle delip anahtarlıklara takılan  yuvarlaklarla birleştirmeyi düşünüyordum...Kitabı sayfalarını bitirip birleştirme işine geldiğimde ne yazık ki Mehmet Hocayla nöbetçiydik .Keçe kalın olduğundan delgeçle delmek zor oldu ve bir erkek olarak olarak kendisinden yardım isteme gafletinde bulundum:)Sonuç bu,sayfaları küçülttüm ve yeniden kapak hazırladım....Evet Hülyacığım, seni dinlemeliydim......:) 

4 yorum:

  1. Cok tebrik ederim, cok guzel bir montessori kitabi olmus. End cok da ogretmen olmaniza sevindim:) ogrencileriniz cook sansli. Sevgiler esra

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim,ne guzel yorum yapmissiniz boyle....cok mutlu oldum....

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık her bir sayfası güzel ve kullanışlı,keyifle oynasın kuzucuk:)

    YanıtlaSil
  4. Tesekkurler,simdilik cok ilgisini cekmedi sabirla bekliyorum:)

    YanıtlaSil